طرز تهیه سوپ خوشمزه هویج به سبک تایلندی
به گزارش مجله مدیاپلیر، در ادامه طرز تهیه سوپ هویج به سبک تایلندی را به شما آموزش می دهیم.
با تور تایلند لحظه آخری از زیباترین کشور جنوب شرقی آسیا دیدن کنید و شهرهای زیبای بانکوک، پوکت و پاتایا را ببینید.
مواد لازم برای 4 نفر
هویج پوست کنده و خرد شده - نیم کیلوگرم
فلفل دلمه ای - یک چهارم
سیر پوست کنده - 4 حبه
روغن زیتون - 1 قاشق غذاخوری
شیر نارگیل کم چرب - کمی
زنجبیل تازه پوست کنده - 1 عدد
عسل - 1 قاشق غذاخوری
آب لیمو - کمی
پودر کاری - 2 قاشق چای خوری
نمک - کمی
بادام زمینی بوداده و خرد شده - کمی
گشنیز - کمی
طرز تهیه:
1- نیم کیلوهویج پوست کنده و خرد شده، یک چهارم فلفل دلمه ای و 4 حبه سیر پوست کنده را با یک قاشق غذا خوری روغن زیتون مخلوط و به مدت 30 دقیقه در دمای 400 درجه کباب کنید و اجازه دهید خنک گردد.
2- سپس با شیر نارگیل کم چرب، زنجبیل تازه پوست کنده و خرد شده، یک قاشق غذاخوری عسل، آب یک عدد لیمو، دو قاشق چای خوری پودر کاری و مقداری نمک در مخلوط کن بریزید و هم بزنید تا صاف و یکدست گردد.
3- بگذارید حداقل به مدت دو ساعت خنک گردد. سپس آن را با یک قاشق چای خوری بادام زمینی بو داده و بدون نمک و یک قاشق چای خوری گشنیز سرو کنید.
منبع: گردشبان