طرز تهیه حلوای زنجبیلی با عطری بی نظیر و طعمی فوق العاده

به گزارش مجله مدیاپلیر، حلوای زنجبیلی یکی از خوشمزه ترین انواع حلوا می باشد. این مدل حلوا علاوه بر مزه و طعمی که دارد، به علت وجود زنجبیل به عنوان یکی از مواد اولیه در آن خاصیت گرمی دارد و بسیار مفید است. از این حلوا هم می توانید به عنوان یک دسر خوشمزه و هم به عنوان یک شیرینی بهره ببرید. در این مقاله قرار است به طرز تهیه حلوای زنجبیلی بپردازم. بنابراین اگر شما نیز دوست دارید تا طرز تهیه آن را یاد بگیرید تا انتهای مقاله با ما همراه باشید. برای هواداران حلوا طرز تهیه حلوای کدو حلوایی و آموزش درست کردن آن نیز پیشنهاد می گردد!

طرز تهیه حلوای زنجبیلی با عطری بی نظیر و طعمی فوق العاده

https://blog.snappfood.ir/wp-content/uploads/2023/08/حلوا-زنجبیلی.mp4

حلوای زنجبیلی
تعداد نفرات4 نفر
زمان آماده سازی10 دقیقه
زمان پخت غذا60 دقیقه
میزان سختیراحت
کالری در هر 100 گرم67 کیلوکالری

حلوا زنجبیلی گرم و خوش طعم

اگر طعم زنجبیل را دوست داشته باشید، پس نباید در درست کردن حلوای آن دست دست کنید. این حلوا به علت وجود زنجبیل در آن جنبه درمانی داشته و می توانید در کنار طعم دلچسب آن، از خواص دارویی و طبع حلوای زنجبیلی نیز بهره ببرید. طبع زنجبیل گرم است و به این علت خواص مفیدی دارد. البته اگر شما حلواهایی با طبع گرم دوست دارید، طرز تهیه حلوای ارده نیز بسیار ساده است و در عین حال خواص زیادی دارد.

مواد لازم برای تهیه حلوای زنجبیلی

اگر آماده درست کردن این حلوای خوشمزه و پرخاصیت هستید به سراغ مواد اولیه و لازم برای تهیه آن می رویم. در جدول زیر شما می توانید مواد اولیه برای تهیه حلوای زنجبیلی را مشاهده کنید. در نظر داشته باشید که این میزان از مواد اولیه برای درست کردن حلوا برای 4 نفر است که خودتان برای نفرات بیشتر یا کمتر، می توانید میزان ها را تغییر دهید.

مواد لازممیزان مورد احتیاج
آرد گندم1 پیمانه
پودر قند100 گرم
گردو خرد شده50گرم
بادام خرد شده50 گرم
کره30 گرم
روغن30 گرم
پودر هل1 قاشق چای خوری
پودر زنجبیل1 قاشق چای خوری

طرز تهیه حلوای زنجبیلی به ساده ترین شکل

در ادامه می توانید ساده ترین آموزش برای درست کردن حلوای زنجبیلی را مشاهده کنید. قبل از این که به سراغ مراحل تهیه برویم، باید گفت که بافت این حلوا باید کاملا نرم باشد به طوری که وقتی آن را در دهان می گذارید به سادگی آب گردد.

  • مرحله اول: اولین قدم برای درست کردن حلوای زنجبیلی، الک کردن و سپس تفت دادن آرد است. برای انجام این کار و برای این که بافت آرد کاملا یکدست و بدون هیچگونه ناخالصی باشد باید آرد را در حدود 2 تا 3 مرتبه الک کنید.
  • مرحله دوم: حالا یک تابه یا قابلمه مناسب را انتخاب کنید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید، بعد از این که تابه کمی گرم شد باید آرد را درون آن بریزید و به طور مداوم هم بزنید و تفت دهید. انجام این کار را باید تا جایی ادامه دهید که خامی آرد گرفته گردد و رنگ آن به قهوه ای روشن تغییر کند.
  • مرحله سوم: در حین تفت دادن آرد، باید مراقب باشید که بیش از میزان این کار را انجام ندهید یا این که شعله گاز زیاد نباشد. چرا که ممکن است آرد بسوزد و این اتفاق مساوی است با تلخ شدن طعم حلوای شما !
  • مرحله چهارم: به مرحله چهارم از طرز تهیه حلوای زنجبیلی رسیدیم. بعد از این که آرد را الک کردید، آن را کنار بگذارید و به سراغ سایر مراحل بروید. برای این که کیفیت حلوای شما خوب باشد و بافت نرمی در آن ایجاد گردد، بهتر است تا از مخلوط روغن و کره بهره ببرید.
  • مرحله پنجم: کره و روغن را به صورت همزمان به تابه اضافه کنید و بگذارید تا روی حرارت ملایم ذوب گردد. بعد از این که این دو کاملا ذوب شدند، آرد را اضافه کنید و هم زمان هم بزنید تا حالت خمیری شکلی ایجاد گردد و آرد نیز گلوله نگردد. رنگ آرد باید در این مرحله به طلایی تغییر کند و بعلاوه تفت دادن باید تا جایی ادامه داشته باشد که روغن به خورد آرد برود.
  • مرحله ششم: حال نوبت به اضافه کردن پودر قند و مغزیجات می رسد. برای انجام این کار باید قابلمه را از روی حرارت بردارید و بگذارید تا مواد درون قابلمه کمی خنک گردد. سپس پودر هل و پودر زنجبیل را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا جایی که مواد کاملا به خورد یکدیگر بروند.
  • مرحله هفتم: در خاتمه و زمانی که مواد کاملا خنک شدند وقت اضافه کردن پودر قند فرا می رسد. البته قبل از اضافه کردن پودر قند باید حتما آن را یک یا دو مرتبه الک کنید و سپس به مواد حلوا اضافه کنید، سپس مواد را هم بزنید تا پودر قند به خورد حلوا برود. باید به این نکته دقت داشته باشید که حلوای زنجبیلی، در کل حالت پودری دارد.
  • مرحله هشتم: در نهایت یک ظرف که ترجیحا به شکل مستطیلی است را انتخاب کنید. کف آن کاغذ روغنی پهن کنید. سپس موادی که آماده کردید را در ظرف بریزید و به یاری قاشق آن را به خوبی فشار دهید تا حالت مسنجمی پیدا کند.
  • مرحله نهم: بعد از این که تمام مواد حلوا را به خوبی شکل دادید، وقت آن است تا روی حلوا پودر گردو پسته بریزید و بگذارید تا در حدود 30 دقیقه در فریزر بماند تا کاملا خنک گردد و شکل بگیرد.
  • مرحله دهم: بعد از گذشت مدت زمان لازم آن را از فریزر خارج کنید و با یاری یک کاتر یا چاقو به هر شکلی که دوست داشتید، برش دهید و کوشش کنید تا آرام آرام آن را از روی کاغذ روغنی خارج کنید. ممکن است که اگر بدون دقت این کار را انجام دهید بافت حلوا از هم بپاشد. پس حتما به این مورد دقت داشته باشید.
  • مرحله یازدهم: حلوای زنجبیلی شما آماده است و می توانید آن را در ظرف مورد نظر خود بچینید و میل کنید. طرز تهیه حلوای زنجبیلی ساده نیز به همین روش است با این تفاوت که از مغزیجات برای تهیه و آماده سازی آن استفاده نمی گردد. این روشی که برای تهیه حلوای زنجبیلی گفتیم در واقع طرز تهیه حلوای زنجبیلی تبریزی بود که یکی از معروف ترین روش ها برای تهیه این نوع حلوا است.

نکات مهم و کاربردی در دستور پخت حلوای زنجبیلی

برای این که بتوانید حلوای زنجبیلی را به شیوه بهتری درست کنید و جدا از بافت، طعم بهتری نیز داشته باشد. ضروری است تا نکاتی را بدانید و رعایت کنید. در ادامه بعضی از این نکات را قید نموده ایم که بسیار کاربری نیز هستند و به شما یاری می نمایند.

  1. اگر دوست داشته باشید به جای استفاده از پودر قند می توانید از شکر نیز در تهیه این حلوا بهره ببرید اما باید حتما از قبل شکر را در آب ولرم حل کنید تا زمانی که آن را به حلوا اضافه می کنید بافت یکدستی داشته باشد و ذرات شکر زیر دندان احساس نگردد
  2. میزان اضافه کردن پودر قند یا شکر کاملا به ذائقه خودتان بستگی دارد و اگر دوست داشته باشید و بعد از چشیدن حلوا می توانید میزانی بیشتری از پودر قند بهره ببرید اما مراقب باشید که بیش از میزان نگردد
  3. نکته بعدی که باید به آن توجه گردد، این است که حتما باید زمانی که پودر قند را اضافه می کنید، دمای حلوا ولرم باشد. اگر دما بیش از میزان گرم باشد سبب می گردد تا پودر قند به یک بازه ذوب گردد و بعد از این که سرد شد به صورت گلوله ای زیر دندان احساس گردد.
  4. در طرز تهیه حلوای زنجبیلی ، اگر طبق مقادیری که در جدول گفته شد از مواد اولیه بهره ببرید در نهایت چیزی در حدود 24 تا 30 عدد حلوا زنجبیلی خواهید داشت.
  5. شما می توانید حلوای زنجبیلی را به مدت 1 هفته در یخچال نگهداری کنید اما به شرط این که ظرف آن در بسته باشد تا خشک نگردد. اگر می خواهید تا حلوا را به مدت بیشتری نگهداری کنید باید آن را در فریزر قرار دهید.
  6. میزان استفاده از مغزهای مختلف در تهیه این حلوا کاملا دلخواه است اما به جز پسته و گردو می توانید از فندوق یا بادام به همراه پودر نارگیل نیز بهره ببرید.
  7. اگر دوست داشته باشد تا شیرینی شما بیشتر حالت زنجبیلی داشته باشد، می توانید میزان زنجبیل را بسته به سلیقه خودتان تغییر دهید و در حدود 2 قاشق از زنجبیل در تهیه حلوا بهره ببرید
  8. به عنوان آخرین نکته باید گفت که رنگ این حلوا روشن است و نباید خیلی تیره گردد. پس حتما در زمان تفت دادن آرد به این نکته دقت داشته باشید تا آرد زیاد قهوه ای نگردد که بر روی رنگ نهایی تاثیر بگذارد.

طرز تهیه حلوای زنجبیلی به همین راحتی است…

طرز پخت و دستور تهیه حلوای زنجبیلی همانطور که در این مقاله خواندید و متوجه شدید، بسیار ساده است و می توانید به عنوان یک شیرینی خوشمزه آن را نوش جان کنید یا در کنار عصرانه خود سرو کنید و از آنجایی که کالری آن به ازای هر 100 گرم تنها 67 کیلوکالری است، پس افرادی که رژیم دارند نیز می توانند آن را میل نمایند. بعلاوه یکی دیگر از نکات خوب در خصوص این حلوا این است که با هزینه کمی می توانید مواد اولیه آن را فراهم نموده و این نوع حلوا را درست کنید. به همین سادگی و راحتی. البته همواره گزینه خرید انلاین شیرینی هم بر روی میز است.

اگر از هواداران حلوا هستید پیشنهاد می کنیم که طرز تهیه حلوا هویج و طرز تهیه حلوا عربی کش دار را هم حتما مطالعه کنید و آن را در خانه به راحتی و در کمترین زمان ممکن تهیه کنید.

منبع: اسنپ فود
انتشار: 28 دی 1403 بروزرسانی: 28 دی 1403 گردآورنده: midya0.ir شناسه مطلب: 1910

به "طرز تهیه حلوای زنجبیلی با عطری بی نظیر و طعمی فوق العاده" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه حلوای زنجبیلی با عطری بی نظیر و طعمی فوق العاده"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید