چرا شامی و کتلت وا می رود؟

به گزارش مجله مدیاپلیر، شامی و کتلت شباهت زیادی با هم دارند. با این تفاوت که گوشت شامی را از قبل می پزند. معمولا در شامی سیب زمینی نمی ریزند بلکه از ترکیب دلخواه از حبوبات چرخ شده استفاده می نمایند. گوشت کتلت، اما باید خام باشد و در آن سیب زمینی می ریزند. شامی خوشمزه باید نرم و ترد باشد، اما در برخی موارد می بینیم که شامی و کتلتی که برایش کلی زمان صرف نموده ایم، وا می رود یا زیادی سفت می گردد که این مسئله اتفاقی نیست. اما چه کنیم؟

چرا شامی و کتلت وا می رود؟

امتحان کنید

ابتدا تنها یک عدد شامی را در تابه بیندازید. اگر دیدید که شامی به خوبی سرخ شد و توانستید به راحتی آن را برگردانید، با خیال راحت بقیه شامی ها را بیندازید، اما اگر شامی شما وا رفت مطمئن باشید که یکی از 3 مورد زیر را باید تغییر دهید.

کم بودن تخم مرغ

کم بودن تخم مرغ باعث تکه تکه شدن شامی می گردد. اگر احساس می کنید کمتر از یک عدد دیگر تخم مرغ باید اضافه کنید تا مواد چسبندگی ایده آل داشته باشند، می توانید زرده را جدا و سفیده را به مواد اضافه کنید.

مواد را داخل یخچال نگذاشتید

برای تمامی غذا های گوشتی که ورز داده می شوند، مانند شامی یا حتی کباب کوبیده، بعد از آماده کردن مواد، باید آن را یک ساعت در یخچال بگذارید.

آب پیاز

اگر مواد شما بیش از میزان شل باشد؛ حتما برای برگرداندن آن دردسر خواهید داشت. ابتدا باید ببینید چرا مواد شما شل شده است. یکی از دلایل این امر ممکن است آب پیاز باشد. می توانید کمی آب پیاز را دور بریزید یا در صورت تمایل پیاز را درشت رنده کنید. البته در نظر داشته باشید که هر زمان دیدید مواد شامی شل شده، می توانید به یاری نان خشک پودر شده یا پودر سوخاری و حتی آرد، به آن قوام دلخواه را بدهید.

علت سفت شدن شامی کباب

ضمناً مهم ترین علت سفت شدن شامی، گوشت زیاد از حد آن است. نسبت گوشت به حبوبات را مطابق دستور رعایت کنید. اضافه کردن آرد سوخاری یا نان خشک دو مزیت دارد، هم باعث وا نرفتن شامی می گردد و هم آن را ترد و نرم می نماید.

منع: زندگی سلام

منبع: فرارو
انتشار: 10 تیر 1402 بروزرسانی: 10 تیر 1402 گردآورنده: midya0.ir شناسه مطلب: 1781

به "چرا شامی و کتلت وا می رود؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چرا شامی و کتلت وا می رود؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید