طرز تهیه استیک با سس قارچ؛ قدم به قدم

به گزارش مجله مدیاپلیر، می توان گفت استیک یکی از خوشمزه ترین غذاهای گوشتی است که معمولا بیشتر ما در خانه آن را درست نمی کنیم و ترجیح می دهیم برای چشیدن طعم عالی این غذا به رستوران برویم. اما باید بگویم روش تهیه استیک گوشت خیلی ساده تر از آن چیزی است که ما فکر می کنیم. برای تهیه استیک با سس قارچ فقط کافی است، یک سری نکات را رعایت کنید تا بتوانید یک استیک خوش طعم در منزل خودتان تهیه کنید.

طرز تهیه استیک با سس قارچ؛ قدم به قدم

در این مقاله قرار است همه آن چیزی که برای تهیه استیک با سس قارچ نیاز دارید، به شما آموزش داده گردد. در این مطلب به شما خواهیم گفت چگونه یک استیک بی نظیر در منزل تهیه کنید بدون ترس و نگرانی. همچنین روش تهیه سس قارچ را هم مرحله به مرحله به شما آموزش خواهیم داد.

استیک با سس قارچ

مواد لازم برای تهیه استیک با سس قارچ

مواد اولیهمقدار
تکه های گوشت استیک150 الی 250 گرم
شیر1/2 پیمانه
آرد1/2 قاشق غذاخوری
کره20 گرم
قارچ100 گرم
سیر رنده شده1/2 قاشق مربا خوری
نمک و فلفلبه میزان لازم

مراحل طرز تهیه استیک با سس قارچ

  1. اجازه دهید گوشت استیک به مدت 24 ساعت در یخچال بماند و سپس آن را بیرون بیاورید.
  2. گوشت را با دقت برش دهید، اندازه گوشت استیک باید حدود 15 در 20 سانتی متر با قطر 3 سانتی متر باشد.
  3. در این مرحله، به دو طرف گوشت نمک بزنید و بگذارید به مدت نیم ساعت بماند. برای تهیه استیک، نیازی به خواباندن گوشت در پیاز یا اضافه کردن آبلیمو و آب نارنج نیست. همین نمک کافی است.
  4. بعد از آن باید تابه را روی حرارت متوسط بگذارید و گوشت را در آن سرخ کنید. بهتر است چند تکه گوشت را با هم در تابه قرار ندهید. اول بگذارید یک طرف گوشت کاملا سرخ گردد، بعد طرف دیگر آن را سرخ کنید.
  5. پس از 4 الی 10 دقیقه گوشت شما سرخ می گردد. آن را از تابه خارج کنید و به همراه سس قارچ سرو کنید.

سس قارچ

طرز تهیه سس قارچ استیک

  1. در ابتدا قارچ ها را خوب بشویید و ضدعفونی کنید. برای این کار، قارچ ها را به مدت چند دقیقه در ظرف حاوی آب و نمک بریزید تا کاملا تمیز شوند.
  2. قارچ ها را به صورت ورقه های نازک برش دهید و با کمی کره در تابه سرخ کنید.
  3. در ظرفی جداگانه مقداری سیر را با کره تفت دهید و مقداری آرد اضافه کنید.
  4. وقتی به خوبی آرد در کره حل شد، شیر را اضافه کنید و به هم بزنید، تا آرد در شیر کاملا حل گردد.
  5. در این مرحله قارچ ها را اضافه نموده و به میزان دلخواه سس بزنید. نمک و فلفل را هم اضافه کنید.
  6. وقتی کمی سس غلیظ شد، آن را از روی حرارت بردارید.

نکات مهم برای خوش طعم شدن استیک

  • بهترین گوشت برای تهیه استیک، راسته یا فیله گوساله است. البته من به شما پیشنهاد می کنم گوشت فیله را انتخاب کنید. هم نرم است و هم استیک آن خوشمزه تر می گردد.
  • برای تهیه استیک، بهتر است از تابه های چدنی بهره ببرید تا هنگام درست شدن خطوط ته تابه روی استیک شما بیفتد و یک جلوه و ظاهر زیبا به استیک بدهد.
  • حتما دقت داشته باشید برای تهیه استیک باید حرارت شعله گاز متوسط باشد. لازم نیست استیک را روی حرارت زیاد طبخ کنید.
  • با توجه به ذائقه خود اگر مایل بودید، می توانید از هویج، سیب زمینی و حتی نخود فرنگی هم در سس قارچ بهره ببرید.
  • در تهیه استیک می توانید از هویج، ادویه جات دلخواه و انواع سبزیجات مانند گشنیز و جعفری بهره ببرید.

در این مقاله شما را با طرز تهیه استیک گوشت با سس قارچ آشنا کردیم. شما همراهان انگیزه برای تهیه سس قارچ استیک چه راهکارهایی را می شناسید؟ و فکر می کنید اضافه کردن چه موادی به سس قارچ استیک، طعم آن را خوشمزه می نماید؟ می توانید تجربیات خودتان را در قسمت ارسال نظرات با همراهان مجله اینترنتی انگیزه در میان بگذارید. همچنین می توانید مقاله طرز تهیه استیک مرغ را در ستاره بخوانید.

منبع: مجله انگیزه
انتشار: 1 آبان 1399 بروزرسانی: 1 آبان 1399 گردآورنده: midya0.ir شناسه مطلب: 719

به "طرز تهیه استیک با سس قارچ؛ قدم به قدم" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه استیک با سس قارچ؛ قدم به قدم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید