زمان برای انسان ها کندتر از موش ها می گذرد!

به گزارش مجله مدیاپلیر، محققان در بارسلونای اسپانیا و کیوتوی ژاپن با عوض کردن ژن ها بین سلول های انسان و موش دریافتند که زمان برای :انسان کندتر از موش می گذرد.

زمان برای انسان ها کندتر از موش ها می گذرد!

گروهی از دانشمندان اسپانیایی و ژاپنی دریافته اند که سیگنال تقسیم بندی زمان که وظیفه تشکیل بخش های بدن را دارد، در انسان با سرعت کمتری نسبت به موش می تپد.

محققان می گویند این اختلاف ناشی از واکنش های بیوشیمیایی خاصی است که با سرعت کمتری در سلول های انسانی پیش می فرایند. این تحقیق به دانشمندان بینش جدیدی از چگونگی رشد و نمو بدن انسان می دهد و ممکن است به مبارزه با برخی بیماری های رشدی کمک کند.

سیگنال ریتمیک تقسیم بندی زمانی یک شبکه ژنتیکی است که تشکیل ترتیبی الگوی بدن در جنین ها را کنترل می کند.

در موش ها، نوسان تقسیم بندی زمانی تقریباً هر دو ساعت یک بار اتفاق می افتد. در سلول های انسانی، اما تقریباً هر 5 ساعت یک بار یک نوسان اتفاق می افتد و دلیل این اختلاف برای جامعه علمی همچنان یک معما باقی مانده است.

برای حل این معما، گروهی از محققان مرکز تحقیقات RIKEN در بارسلونا و دانشگاه پمپئو فابرا و دانشگاه کیوتو در ژاپن سلول های بنیادی جنینی موش و سلول های بنیادی انسان را به یک نوع سلولی موسوم به PSM تبدیل کردند.

آن ها این تغییر را به این دلیل ایجاد کردند که رشد PSM توسط ساعت تقسیم یا همان تقسیم بندی زمانی کنترل می شود.

محققان آزمایشاتی را انجام دادند تا دریابند که آیا تفاوت در فرکانس نوسان بین دو نوع سلول به دلیل روش های ارتباط چند سلول با یکدیگر است یا به دلیل تفاوت در فرآیند های بیوشیمیایی در هر سلول به صورت جداگانه است.

محققان با انجام آزمایشاتی که سلول ها را از هم جدا می کرد یا سیگنال های مهم را مسدود می کرد، دریافتند که این اختلاف نتیجه فرآیند های بیوشیمیایی سلول های به صورت جداگانه است.

این تیم سپس ژن های HES 7 را که نقشی کلیدی در چرخه نوسان در موش و انسان دارند، بین سلول های انسانی و سلول های موش عوض کرد. آن ها با این کار دریافتند که پروتئین HES 7 در سلول های انسانی بسیار کندتر از سلول های موش تخریب می شود.

علاوه بر این، تیم تحقیقاتی دریافت که مدت زمانی که سلول ها برای رونویسی ژن HES 7 در RNA پیام رسان (mRNA)، پردازش مولکول mRNA و همچنین ترجمه آن به پروتئین ها احتیاج داشتند، برای هر دو مجموعه سلول انسان و موش بسیار متفاوت بود.

میکی ابیسویا نویسنده مسئول این مطالعه در موسسه تحقیقاتی بارسلونا گفت: بنابراین ما توانستیم نشان دهیم که در واقع محیط سلولی سلول های انسان و موش است که تفاوت در سرعت واکنش بیوشیمیایی و در نتیجه مقیاس های زمانی را ایجاد می کند.

وی اضافه کرد: این مطالعه به ما کمک می کند فرایند پیچیده ای را که مهره داران از طریق آن رشد می کنند، درک کنیم.

منبع: ایسنا

منبع: فرادید
انتشار: 14 آبان 1399 بروزرسانی: 14 آبان 1399 گردآورنده: midya0.ir شناسه مطلب: 745

به "زمان برای انسان ها کندتر از موش ها می گذرد!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "زمان برای انسان ها کندتر از موش ها می گذرد!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید