خوراک گل کلم با پنیر ، اگر سرت شلوغه این خوراک نیم ساعته برای شام و ناهار عالیه!
به گزارش مجله مدیاپلیر، خوراک گل کلم با پنیر از جمله پیش غذاهای خوشمزه گیاهی با پنیر است. این غذای ساده را بعلاوه به عنوان یک وعده غذای گیاهی و بدون گوشت برای و تهیه کنید. در این مقاله از سرویس آشپزی در مجله خبرنگاران به آموزش طرز تهیه گل کلم با پنیر به همراه فوت و فن های خوشمزه تر شدن گل کلم پنیری می پردازیم.
مواد لازم برای تهیه گل کلم با پنیر
مواد اولیه | اندازه مورد احتیاج |
گل کلم | 1 عدد میانه |
پنیر پارمسان | 2 قاشق غذاخوری |
پنیر پیتزا | به اندازه لازم |
نمک و فلفل سیاه، پودر سیر و پاپریکا | به اندازه لازم |
روغن زیتون | نصف لیوان فرانسوی دسته دار |
نان و سس | برای سرو خوراک گل کلم پنیری |
مدت زمان آماده سازی مواد اولیه: 10 دقیقه
مدت زمان لازم برای پخت گل کلم با پنیر: 30 دقیقه
مراحل طرز تهیه گل کلم پنیری در فر
خوراک گل کلم با پنیر علاوه بر طعم خوبی که دارد به علت استفاده از گل کلم در تهیه آن دارای انواع ویتامین ها به ویژه ویتامین c است. این ماده غذایی بعلاوه برای تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار مفید است.
مرحله اول: گل کلم را آماده کنید
در اولین مرحله از طرز تهیه گل کلم با پنیر، قسمت انتهایی گل کلم را جدا کنید. سپس گل کلم را به قطعات دلخواه برش بزنید. ضخامت گل کلم نه باید خیلی زیاد و نه خیلی کم باشد. سپس تکه های گل کلم را برای ده دقیقه در محلول آب و نمک قرار دهید. بعد از 10 دقیقه آنها را آبکشی کنید و در آبکش یا سبد قرار دهید تا آب اضافه از آنها خارج گردد.
مرحله دوم: سس پنیری را آماده کنید
یک کاسه با سایز مناسب انتخاب کنید و نصف لیوان دسته دار فرانسوی روغن زیتون در آن بریزید. سپس دو قاشق غذاخوری پنیر پارمسان را به آن اضافه کنید. ادویه ها شامل نمک، فلفل سیاه، پودر سیر () و پودر پاپریکا () را نیز به دیگر مواد اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا به یک ترکیب یکدست برسید.
شما می توانید برای تهیه روغن زیتون، پنیر پارمسان و انواع ادویه شامل نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و پودر پاپریکا به صورت و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.
مرحله سوم: گل کلم را به سس آغشته کنید
گل کلم ها را به سس پنیری آغشته کنید. برای این کار می توانید از فرچه بهره ببرید یا گل کلم ها را به طور کامل در سس بغلتانید تا از همه طرف به سس آغشته شوند. فر را روشن کنید و اجازه دهید تا گرم گردد.
کف سینی فر را کمی چرب کنید یا از کاغذ روغنی بهره ببرید و سینی را با آن بپوشانید. گل کلم آغشته به سس پنیری را در سینی فر بچینید.
مرحله چهارم: گل کلم با پنیر را بپزید
در این مرحله از طرز تهیه گل کلم با پنیر، سینی حاوی گل کلم ها را در فر قرار دهید. فر را روی دمای 170 درجه سانتی گراد قرار دهید و به مدت بیست تا سی دقیقه زمان دهید تا کاملا بپزند.
زمانی که سر گل کلم ها طلایی یا قهوه ای روشن شد می توانید آنها را از فر بیرون بیاورید. سپس روی گلم کلم های پخته شده پنیر پیتزا بریزید و برای ده دقیقه دیگر مجددا در فر با دمای 220 درجه سانتی گراد قرار دهید تا پنیرها طلایی شوند.
شما می توانید برای تهیه پنیر پیتزا به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.
مرحله آخر: گل کلم پنیری را سرو کنید
گل گلم پنیری را در یک ظرف مناسب بریزید و آن را سرو کنید. این پیش غذای خوشمزه و متفاوت را می توانید با انواع نان و سس مانند سس کچاپ ()، سس مایونز ()، سس فرانسوی () و … سرو کنید.
شما می توانید برای تهیه انواع سس و نان به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.
روش تهیه گل کلم پنیری را در تابه
طرز تهیه گل کلم با پنیر در تابه مشابه با طرز تهیه آن در فر است. در این روش گل کلم را در تابه با حرارت کم بپزید یا با اندازهی روغن تفت دهید. سپس آنها را به سس آغشته کنید. مجددا در تابه قرار دهید و روی آنها پنیر پیتزا بریزید. درب تابه را ببندید و اجازه دهید پنیر آب گردد.
نکات مهم در طرز تهیه گل کلم با پنیر در خانه
- گل کلم ها را زیاد نازک برش دهید. چون هنگام پخت آب میان بافتی آنها از دست می رود و خیلی کوچک می شوند. ضخامت سه سانتی متری برای برش های گل کلم مناسب است.
- برای اطمینان از پخت کامل گل کلم ها می توانید یک چنگال در آن فرو ببرید و از پخت آن مطمئن شوید.
- می توانید گل کلم را به مدت پنج دقیقه با آب روی حرارت بپزید و سپس در فر قرار دهید تا فرآیند پخت آن کامل گردد.
- گل کلم را سر فرصت و حوصله بشویید تا لابلای گل های آن نیز کامل تمیز گردد.
- به دلخواه می توانید از مواد غذایی دیگری مانند هویج، لوبیا، ژامبون و … نیز در تهیه گل کلم پنیری بهره ببرید.
- از هر نوع ادویه دیگری مطابق با ذائقه خود در تهیه این پیش غذای گیاهی با گل کلم و پنیر می توانید بهره ببرید.