کسانی که اموال عمومی را آتش می زنند مردم نیستند، اشرارند
به گزارش مجله مدیاپلیر، فرمانده انتظامی تهران بزرگ با تاکید بر اینکه افرادی که اموال عمومی و خصوصی را تخریب نموده اند اغتشاشگر و اشرار بودند، اظهار کرد: تعداد زیادی از این افراد دستگیر شده اند و آن ها که دستگیر نشده اند فکر نکنند زدند و دررفتند.

به گزارش خبرنگاران سردار حسین رحیمی در گفت وگو با ایسنا با تأکید بر این که نیروی انتظامی از اعتراضات قانونی و مسالمت آمیز مردمی حمایت می نماید، اظهار کرد: ممکن است در کل کشور عده ای به بعضی رفتارها و اقدامات اعتراضی داشته باشند، کما این که من به عنوان فرمانده نیروی انتظامی تهران بزرگ اعلام می کنم ما سالانه شاهد اعتراض ده ها گروه نسبت به موضوعات مختلف هستیم؛ مثلاً گروهی پول های خود را در مؤسسات اقتصادی گذاشتند اما پول هایش برنگشته، عده ای دیگر پول های خود را در تعاونی های مسکن یا بعضی وزارتخانه ها گذاشتند تا برایشان مسکن تهیه نمایند، اما حق و حقوقشان را ندادند.
وی با بیان این که در طول سال گروه های مختلفی اقدام به برگزاری تجمعات غیرقانونی می نمایند، اظهار کرد: این تجمعات با وجود آن که غیرقانونی است، به وسیله، جهت و روش مسالمت آمیز و محترمانه برگزار می گردد و اتفاقاً پلیس نیز حامی آن هاست و حتی متخلفان و کسانی را که حق و حقوق معترضان را پرداخت نکردند، می آورد و آن ها باید پاسخ دهند.
رئیس پلیس پایتخت با اشاره به برپایی بعضی تجمعات اعتراضی در روزهای گذشته در پی اعلام سهمیه بندی و افزایش قیمت بنزین، توضیح داد: این هایی که طی روزهای گذشته به خیابان ها آمدند، اکثر قریب به اتفاقشان معترض نبودند؛ کسانی که در نظم عمومی جامعه اخلال ایجاد می نمایند و اموال عمومی را آتش می زنند و اموال مردم را به یغما می برند، جزو مردم نیستند، اشرار هستند و از نظر من این افراد معاند محسوب می شوند.
سردار رحیمی در سرانجام اعلام کرد: طبیعتاً باید با این اشرار متناسب با رفتار آن ها برخورد کرد؛ کما این که تاکنون نیز این برخورد صورت گرفته و تعداد زیادی از آن ها دستگیر شده اند و آن هایی که دستگیر نشده اند نیز منتظر باشند؛ این افراد فکر ننمایند زدند و در رفتند بلکه منتظر باشند که سراغشان می آییم.
منبع: همشهری آنلاین