مقاله: طرز تهیه مرغ ترش شمالی با سبزی محلی و جایگزین های آن
به گزارش مجله مدیاپلیر، مرغ ترش یکی از خوشمزه ترین غذاهای شمالی است که در شهرهای مختلف شمالی به طرق مختلفی درست می گردد. این غذا طعمی شبیه به فسنجان دارد و اگر ذائقه شما طعم فسنجان را می پسندد، حتماً این غذا را نیز امتحان کنید. همان طور که گفتیم این غذا روش های پخت مختلفی دارد. اگر علاقه دارید با روش پخت مرغ ترش در گیلان نیز آشنا شوید، خواندن مطلب طرز تهیه مرغ ترش گیلانی را به شما توصیه می کنیم.
سبزیجات معطر (گشنیز، جعفری، برگ سیر، نعنا، چوچاق، خالواش، اناریجه، اوجی و ریحان)
به جای چوچاق و اناریجه، کمی میزان نعنا را زیاد کنید (مراقب باشید خورش تلخ نگردد!)؛
خبرنگاران | سرویس آشپزی - غذاهای شمالی به طور کلی غذاهای خوشمزه، محبوب و پرطرفداری هستند. غذاهایی مانند کباب ترش، میرزا قاسمی، باقلا قاتق و… همه از غذاهای معروف شمالی هستند. مرغ ترش نیز یکی دیگر از غذاهای خوشمزه شمالی است. این غذا در شهرهای مختلف شمال به روش های مختلفی درست می گردد. ما در اینجا قصد داریم طرز تهیه مرغ ترش شمالی را با یکی از بهترین دستورهه، با تمامی نکات و ترفندها به شما آموزش دهیم تا بتوانید این غذاهای خوشمزه را در هر شهری که هستید درست کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید؛ با ما همراه باشید!
نکته: در برخی روش های پخت، مقداری انار نیز به خورشت اضافه می گردد. برای این کار می توانید مقداری دانه انار خشک یا تازه را در ده دقیقه آخر پخت به خورشت اضافه کنید.
منبع مقاله: طرز تهیه مرغ ترش شمالی با سبزی محلی و جایگزین های آن