کلوچه سیب؛ میان وعده خوشمزه
به گزارش مجله مدیاپلیر، کلوچه سیب با طعم دلپذیر و بافت ترد خود یک میان وعده مغذی و سالم برای شما خواهد بود.
روزهای پاییزی بهترین فرصت است تا افزون بر پخت غذا تهیه انواع شیرینی را تجربه کنید. کلوچه سیب یکی از شیرینی هایی است که علاوه بر میان وعده، می تواند به عنوان یک صبحانه عالی و خوشمزه همراه با شیر گرم سرو گردد. خبرنگاران را با طرز تهیه کلوچه سیب دنبال کنید.
مواد لازم
- آرد 2 پیمانه
- تخم مرغ 2 عدد
- شکر 1/2 پیمانه
- کره ذوب شده 1/2 پیمانه
- سیب زرد خرد شده 2 عدد
- بیکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
- وانیل مایع 2-3 قطره
طرز تهیه کلوچه سیب
- در ابتدای کار حدود 110 گرم کره را با یاری بخار ذوب کنید و کنار بذارید تا خنک گردد. سپس آرد و بیکینگ پودر را نیز مخلوط و با هم الک کنید و کنار بذارید.
- تخم مرغ ها را با شکر با دور تند همزن زده تا کرم رنگ و کشدار گردد.
- از کره خنک شده به میزان 1/2 پیمانه جدا نموده و به همراه وانیل به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
- همزن را روی دور کند قرار دهید و مخلوط آرد و بیکینگ پودر را بیافزایید؛ وقتی خمیر جمع شد همزن را خاموش کنید.
- سیب هایی که از قبل ریز خرد نموده اید را به خمیر اضافه کنید و با لیسک هم بزنید.
- فر را روشن و در دمای 160 درجه تنظیم کنید و کف سینی فر را کاغذ روغنی بگذارید. از خمیر گلوله های یکسان به اندازه گردو بردارید و در سینی بچینید.
- سینی را به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر قرار دهید (تا زمانی که کلوچه ها طلایی گردد).
- پس از پخت، روی کلوچه ها پودر قند و دارچین الک نموده و سپس سرو کنید.
پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با طرز تهیه انواع کلوچه دونات ؛ کلوچه مدرن! را مطالعه کنید.
منبع: پیام دلتا
انتشار: 23 آبان 1399
بروزرسانی: 23 آبان 1399
گردآورنده: midya0.ir
شناسه مطلب: 765
به "کلوچه سیب؛ میان وعده خوشمزه" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "کلوچه سیب؛ میان وعده خوشمزه"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید