کتیبه و بقایای معبد باستانی در ترکیه کشف شد

به گزارش مجله مدیاپلیر، بخش هایی از کتیبه های باستانی که گمان می رود قدیمی ترین کتیبه کشف شده در منطقه دریای سیاه باشد به همراه بقایای بناهایی به سبک دوریک در شهر باستانی تایِن واقع در شمال ترکیه کشف شده است.

کتیبه و بقایای معبد باستانی در ترکیه کشف شد

این شهر باستانی در استان زونگولداغ ترکیه واقع شده است و اکتشاف های اخیر توسط 30 باستان شناس اجرا شده است.

ییلدیریم، سرپرست این گروه باستان شناسی اعلام کرد: ما تکه هایی از کتیبه هایی با الفبای رونی کشف نموده ایم. این آثار از اهمیت بالایی برخوردار هستند چراکه قدیمی ترین نوشته های کشف شده در منطقه دریای سیاه ترکیه محسوب می شوند.

کارشناسان معتقدند کشف این آثار در نزدیکی یکی از معابد رومی واقع در این شهر باستانی نشان دهنده حضور فریگیه ها پیش از یونانیان باستان در این منطقه است.

باستان شناسان علاوه بر کشف بخش های از کتیبه های باستانی به بقایای یک معبد دوریک متعلق به قرن هفتم پیش از میلاد نیز دست یافته اند.

به گفته ییلدیریم، این معبد یکی از قدیمی ترین معابد کشف شده در منطقه دریای سیاه محسوب می گردد و اطلاعات بسیار ارزشمندی را در اختیار باستان شناسان قرار خواهد داد.

دیلی صباح نوشت،کاوش های باستان شناسی در شهر باستانی تایِن که پس از هجوم رومی ها به منطقه ای برای ماهیگیری و تجارت تبدیل شده بود از سال 2006 شروع شده است.

منبع: گردشبان
انتشار: 4 بهمن 1399 بروزرسانی: 4 بهمن 1399 گردآورنده: midya0.ir شناسه مطلب: 904

به "کتیبه و بقایای معبد باستانی در ترکیه کشف شد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کتیبه و بقایای معبد باستانی در ترکیه کشف شد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید