نذر علوفه در روستای گردشگری قلعه بالا
به گزارش مجله مدیاپلیر، رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان شاهرود از پویش نذر علوفه به وسیله اهالی روستای گردشگری قلعه بالا اطلاع داد.
به گزارش خبرنگاران، مرتضی نظری روز 17 اردیبهشت ماه با اعلام این خبر اظهار کرد: با توجه به هم جواری روستای هدف گردشگری قلعه بالا با پارک ملی توران با وجود تنوع حیات وش فراوان در این منطقه، پویش نذر علوفه برای حفاظت از حیات وحش به وسیله اهالی روستای گردشگری قلعه بالا اجرا شده است.
رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان شاهرود اضافه کرد: پارک ملی توران ازجمله مهم ترین و معدود زیستگاه های به جای مانده یوز آسیایی و گور ایرانی و … در کشور است
نظری بابیان اینکه گردشگری یکی از پویاترین بخش های مالی دنیا به شمار می آید، اضافه کرد: به علت وجود جاذبه های طبیعی و تاریخی، وستای هدف گردشگری قلعه بالا یکی از مقاصد اصلی گردشگران داخلی و خارجی استان و کشور محسوب می شود.
رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان شاهرود از تجهیز فروشگاه های روستای هدف گردشگری قلعه بالا به دستگاه پرداخت الکترونیک اطلاع داد و گفت: به منظور توسعه زیرساخت های روستای هدف گردشگری قلعه بالا، تمامی فروشگاه های صنایع دستی و سوپرمارکت های این روستا به دستگاه پرداخت الکترونیک مجهز شدند.
وی با بیان اینکه روستای هدف گردشگری قلعه بالا از آب آشامیدنی لوله کشی شده بهرمند است ادامه داد: روستای هدف گردشگری قلعه بالا، با برخورداری از اقامتگاه های بوم گردی متعدد در سالیان اخیر با استقبال زیاد گردشگران خارجی و داخلی و توسعه زیرساخت های روستا روبرو بوده است که وجود آب آشامیدنی لوله کشی شده ازجمله زیرساخت های این روستا است.
نظری تاکید نمود: توسعه زیرساخت ها و بهره برداری صحیح از ظرفیت جاذبه های طبیعی یکی از مهم ترین ارکان گردشگری و به تبع آن رشد اقتصاد گردشگری است.
به گزارش خبرنگاران، روستای تاریخی قلعه بالا در فاصله 21 کیلومتری از شهر بیارجمند و در شرق شهرستان شاهرود واقع شده است. این روستا در حوالی پارک ملی خارتوران و در دامنۀ کوهی بلند در فاصله 140 کیلومتری جنوب شهرستان شاهرود و 24 کیلومتری شهر بیارجمند استان سمنان واقع شده است. پیشینه تاریخی این روستا حدودا به قرن چهارم هجری برمی شود. از ویژگی های روستای قلعه بالا می توان به کوچه های خشتی و باریک که همه آن ها به هم راه دارند و دشت پهناور بیارجمند اشاره نمود.
منبع: دنیای سفر