تاثیر فوق العاده فلفل دلمه ای در پخت غذا
به گزارش مجله مدیاپلیر، فلفل دلمه سرشار از ویتامین سی که می تواند سیستم ایمنی بدن را تقویت کند، در کاهش وزن تاثیرگذار باشد، سلامت چشم را تامین کند و ... خواص بسیار زیاد دیگری که قطعا می تواند با اضافه شدن به رژیم غذایی هفتگی، بخش زیادی از سلامت فردی را پوشش دهد.
چه تعداد از غذا هایی که در طول هفته می خوریم، فلفل دلمه ای دارد؟ یا در کدام یک از غذا هایی که درست می کنیم، فلفل دلمه ای می ریزیم؟
حقیقت این است که بیشتر ما فلفل دلمه ای را برای عطرش استفاده می کنیم و خیلی اهمیتی ندارد که چه خواصی دارد و چه خواصی ندارد. عطر زیاد و خاصیت آلرژی زایی ای هم که دارد خیلی ها را از خودش رانده است، اما خواص این فلفل آن قدری هست که اگر در جریانش قرار بگیریم قطعا این فلفل را به جزء جذایی ناپذیر وعده های غذایی مان تبدیل می کنیم.
فلفلی سرشار از ویتامین سی که می تواند سیستم ایمنی بدن را تقویت کند، در کاهش وزن تاثیرگذار باشد، سلامت چشم را تامین کند و ... خواص بسیار زیاد دیگری که قطعا می تواند با اضافه شدن به رژیم غذایی هفتگی، بخش زیادی از سلامت فردی را پوشش دهد.
اما در کدام غذا ها می توانیم از این فلفل استفاده کنیم؟ راحت ترین آن این است که موقع پختن مرغ، یک تکه فلفل دلمه ای هم به آن اضافه کنیم. با این کار هم بوی مرغ گرفته می گردد، هم بو و مزه مطبوعی را به مرغ می دهد. علاوه بر این در لازانیا، ماکارونی، پلوی یونانی، پیتزا، انواع سالادها، دلمه، کباب چوبی و ...
از پودر فلفل دلمه ای هم به نام پودر پاپریکا می گردد در انواغ غذا ها استفاده کرد؛ زیرا تندی دیگر فلفل ها را ندارد و عطر و بوی خیلی خوبی هم دارد.