افزایش 440 درصدی پروازهای عتبات عالیات هما در اربعین سال جاری
به گزارش مجله مدیاپلیر، هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران (هما) از 12 مهرتا سرانجام 29 مهرماه، 344 پرواز رفت و برگشت به مقصد فرودگاه نجف انجام داد که در مقایسه با سال گذشته افزایش 440 درصدی داشته است.

خبرگزاری مهر: تا سرانجام روز 29 مهر، تعداد 230 پرواز از فرودگاه حضرت امام (ره)، 88 پرواز از فرودگاه کرمانشاه و تعداد 26 پرواز از فرودگاه ایلام اجرا شده است که با این تعداد پرواز، بیش از 25 هزار زائر حسینی، در پروازهای رفت و برگشت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران (هما) جابه جا شده اند.
هما درعملیات انتقال زائران حسینی امسال، علاوه بر فرودگاه حضرت امام (ره) برای اولین بار از دو فرودگاه کرمانشاه و ایلام، پروازهایی را به مقصد فرودگاه نجف اشرف انجام داده که برای انجام این پروازها از هواپیماهای ایرباس و ATR استفاده نموده است.
بر اساس این گزارش، متوسط کل تأخیر پروازهای عتبات عالیات اربعین امسال تا سرانجام روز یاد شده، 15 دقیقه بوده که این آمار در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته (28 دقیقه)، کاهش 53 درصدی داشته است.
لازم به ذکر است در سال گذشته در فاصله زمانی 15 روزه ایام اربعین (23 مهر ماه تا 8 آبان سال 97)، تعداد 78 پرواز برای جابه جایی زائران حسینی توسط هواپیمایی جمهوری اسلامی هما از فرودگاه حضرت امام (ره) به دو فرودگاه نجف اشرف و بغداد انجام شد که با توجه به انجام 344 پرواز در فاصله 15 روز ایام اربعین حسینی امسال (12 مهر تا 29 مهر ماه سال 98)، افزایش 440 درصدی در تعداد پروازها داشته است.
منبع: توریسم آنلاین