چه ترامپ باشد چه بایدن، بغداد باید در برابر مداخلات آمریکا بایستد
به گزارش مجله مدیاپلیر، به گزارش خبرنگاران به نقل از المعلومه، مختار الموسوی عضو کمیسیون روابط خارجه مجلس عراق اعلام کرد که دولت این کشور مسئول موضع گیری و اقدام علیه مداخلات آمریکا در امور داخلی عراق است.

وی گفت: مداخلات آمریکا در امور داخلی عراق مردود بوده و عجیب است که از سوی دولت، اقدامی برای توقف این مداخلات صورت نمی گیرد.
الموسوی تاکید کرد که دولت بغداد چه در دوره ریاست دونالد ترامپ و چه در دوره حضور جو بایدن در آمریکا، باید در برابر مداخلات آمریکا اقدام کند.
وی بیان کرد: دولت بغداد می تواند در دوره ریاست جو بایدن، برای پایان دادن به پرونده تحریم شخصیت های ملی عراق وارد عمل شود.
این عضو کمیسیون روابط خارجه مجلس عراق پیشتر نیز بیان کرده بود که محاکمه دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا تبدیل به یک ضرورت شده است.
منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 1 اسفند 1399
بروزرسانی: 1 اسفند 1399
گردآورنده: midya0.ir
شناسه مطلب: 958
به "چه ترامپ باشد چه بایدن، بغداد باید در برابر مداخلات آمریکا بایستد" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "چه ترامپ باشد چه بایدن، بغداد باید در برابر مداخلات آمریکا بایستد"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید